HATAY / SAMANDAĞ - Tomruksuyu Atatürk İlkokulu

Tomruksuyu Atatürk İlkokulu

Tomruksuyu Mahallesi Hürriyet Caddesi No.22 Samandağ / HATAY
Vizyon
Eğitim ve öğretimin önemini paydaşlarına özümsetmiş, çalışanlarının görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu; hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış; değişime ve gelişime açık, öğrenmeği temel ihtiyaç olarak kabul eden, hoşgörü sahibi, nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Pozitif yaklaşımla, velilerimizi de işin içine katarak öğrencilerimizin kendi kendine yetebilen, çok yönlü olarak zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel alanlarda kendisini geliştirebilen; kendisinin güçlü ve zayıf yanlarını fark edebilen; özgüvene sahip, sosyal ve doğal çevreye uyumlu, saygılı ve duyarlı, kendisini geliştirebilen; Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş ve bilimsel gelişmelere açık, insan haklarını bilen ve bunu davranış halinde gösterebilen; kendindeki olumlu davranışları açığa çıkarıp kullanabilen, örnek davranışlar sergileyen bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Öğretim Şekli :Okul Öncesi Sınıflarımız - İKİLİ EĞİTİM 1.2.3.4. Sınıflarımız - NORMAL EĞİTİM
1.2.3.4. Sınıflarımız - 08:30 - 13:50
KALORİFERLİ MERKEZİ ISITMA
YAYLICA MİNİBÜSLERİ İLE
Servis bulunmamaktadır.
TOMRUKSUYU MAHALLESİ HÜRRİYET CADDESİ NO:22 SAMANDAĞ/HATAY
İL MERKEZİNE 14 KM MESAFEDEDİR. İLÇE MERKEZİNE 10 KM MESAFEDEDİR.